Reengineering obchodních procesů - Patočka, Tomáš (2010)
Bakalářská práce pojednává o poměrně moderním a radikálním manažerském nástroji, reengineeringu obchodních procesů. Metodologický oddíl je zaměřen na jeho teoretické vymezení, jeho základních charakteristik a klíčových faktorů. Aplikační část je praktickou ukázkou reengineeringu konkrétních procesů v ochodní společnosti.