Reengineering obchodních procesů - Patočka, Tomáš; Lorenc, Miroslav, 1974-; Theodor, Michal, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Bakalářská práce pojednává o poměrně moderním a radikálním manažerském nástroji, reengineeringu obchodních procesů. Metodologický oddíl je zaměřen na jeho teoretické vymezení, jeho základních charakteristik a klíčových faktorů. Aplikační část je praktickou ukázkou reengineeringu konkrétních procesů v ochodní společnosti.
Vedoucí práce: Miroslav Lorenc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; reengineering; bakalářské práce; reengineering (management); bachelor's theses