Ocenění zubní kliniky - Krayzlová, Olga (2010)
Ve své práci provedu zakladatelský rozpočet pro rozšíření zubní praxe. Jeho součástí je ocenění původní praxe - 1 ordinace různými metodami, dále finanční plán (rozvaha, výsledovka a finanční analýza) rozšířené kliniky a její následné ocenění a prokázání velkého synergického efektu plynoucího ze spolupráce více zubních lékařů. V poslední kapitole specifikuji rizika spojená s tímto druhem podnikání.