Ocenění zubní kliniky - Krayzlová, Olga; Kislingerová, Eva, 1950-; Krabec, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Ve své práci provedu zakladatelský rozpočet pro rozšíření zubní praxe. Jeho součástí je ocenění původní praxe - 1 ordinace různými metodami, dále finanční plán (rozvaha, výsledovka a finanční analýza) rozšířené kliniky a její následné ocenění a prokázání velkého synergického efektu plynoucího ze spolupráce více zubních lékařů. V poslední kapitole specifikuji rizika spojená s tímto druhem podnikání.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses