Vliv koučinku na vedení týmů - Kolářová, Jana; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Turnerová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
První část této práce je věnována urovnání dostupných informací o koučinku do jasné struktury. Definuje tuto metodu a její typy, popisuje její hlavní nástroje (funkce otázek, aktivní naslouchání, zpětná vazba, vztah mezi koučem a koučovaným) a modely (zejména The GROW). Dále jsou zde blíže vysvětleny pojmy jako vedoucí role a rozvoj týmů. Druhá část je zaměřena na rozbor aktuálního stavu pobočky AIESEC Praha. Tato analýza slouží jako podklad pro návrh řešení. V poslední části jsou předloženy konkrétní možnosti implementace koučinku na pobočku. Závěrečný návrh bere ohled na její realitu a budoucí plány. Z toho důvodu převažuje doporučení začít s využíváním základních koučinkových principů nad jeho přímým zavedením jako efektivního stylu vedení.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; koučování; bakalářské práce; personal coaching; bachelor's theses