Analýza investičního rozhodování firmy Skiareál Špindlerův Mlýn a.s. - Čermák, Jan; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce pojednává o investičním rozhodování společnosti Skiareál Špindlerův Mlýn a.s. V úvodu práce je teoretické část o investicích, investičním rozhodování a kritériích hodnocení investic. Dále se jsou zde také informace o zdrojích financování investiční činnosti. V druhé kapitole je popsána společnost Skiareál Špindlerův Mlýn a.s. Její historie, politika, vlastnická struktura a rozbor hospodaření od vzniku společnosti. Třetí kapitola se týká okolí podniku, hlavně konkurence a zákazníků. Ve čtvrté kapitole vymezuji oblasti investic a zdroje financování v praxi u společnosti Skiareál a.s. Dále je zde rozbor největších investic za dobu existence společnosti a je naznačen plán dalšího rozvoje.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses