Založenie pokrového klubu Podnikateľský plán - Chodelka, Peter (2010)
Teoreticko-metodologická časť sa zaoberá presným postupom ako by mal vyzerať úplný podnikateľský plán. Je tu podrobne rozobraná každá časť podnikateľského plánu, od úvodného zhrnutia cez strategické analýzy, marketingovú stratégiu, personálnu stratégiu až po finančnú analýzu a analýzu rizík. V praktickej časti je vypracovaný podnikateľský zámer, ktorého cieľom bolo zistenie, či dokáže byť takýto zámer ziskový.