Založenie pokrového klubu Podnikateľský plán - Chodelka, Peter; Kotáb, Jiří; Strnad, Lucien; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Teoreticko-metodologická časť sa zaoberá presným postupom ako by mal vyzerať úplný podnikateľský plán. Je tu podrobne rozobraná každá časť podnikateľského plánu, od úvodného zhrnutia cez strategické analýzy, marketingovú stratégiu, personálnu stratégiu až po finančnú analýzu a analýzu rizík. V praktickej časti je vypracovaný podnikateľský zámer, ktorého cieľom bolo zistenie, či dokáže byť takýto zámer ziskový.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses