Dopady strukturálních fondů EU na nestátní neziskové organizace - Špaček, Martin; Potluka, Oto, 1973-; Bražinová Krejčová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zaměřena na vyhodnocení dopadů strukturálních fondů EU na nestátní neziskové organizace v České republice. Je rozdělena do několika částí. první část je věnována vymezení, vývoji a nejčastějším právním formám nestátních neziskových organizací (NNO) v České republice. Druhá část se zabývá problematikou financování NNO a v poslední části jsou zhodnoceny pozitivní i negativní dopady strukturálních fondů na manažerské a finanční kapacity českých NNO.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses