Motivační systém retailingové firmy - Mihule, Jakub (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou motivačního systému v rámci retailingové firmy. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí - teoretické a praktické. Teoretická část, pojednává o tom, co to vlastně motivace je a jak působí na člověka. Popisuje také jakými nástroji lze motivaci pracovníka ovlivnit a následně tím docílit lepšího pracovního výkonu zaměstnanců. Praktická část se zajímá o konkrétní příklad nastavení motivačního systému v divizi společnosti Lenovo pro Českou republiku.