Motivační systém retailingové firmy - Mihule, Jakub; Turnerová, Lenka, 1957-; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou motivačního systému v rámci retailingové firmy. Práce je rozdělena do dvou hlavních částí - teoretické a praktické. Teoretická část, pojednává o tom, co to vlastně motivace je a jak působí na člověka. Popisuje také jakými nástroji lze motivaci pracovníka ovlivnit a následně tím docílit lepšího pracovního výkonu zaměstnanců. Praktická část se zajímá o konkrétní příklad nastavení motivačního systému v divizi společnosti Lenovo pro Českou republiku.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; zaměstnanci; pracovní výkon; motivace; bakalářské práce; employees; work performance; motivation (psychology); bachelor's theses