Využití assesstment center pro výběr pracovníků - Černá, Martina (2010)
Práce je zaměřena na využití assessment center při výběrových řízeních. Popisuje jednotlivé techniky využívané v rámci AC a práci hodnotitelů. Praktická část práce je věnována návrhu AC na pozici obchodního zástupce.