Využití assesstment center pro výběr pracovníků - Černá, Martina; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Turnerová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce je zaměřena na využití assessment center při výběrových řízeních. Popisuje jednotlivé techniky využívané v rámci AC a práci hodnotitelů. Praktická část práce je věnována návrhu AC na pozici obchodního zástupce.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses