Posúdenie vypovedacej schopnosti predikčných modelov - Donocik, Erik; Strnad, Lucien; Sieber, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práca sa zoberá možnosťami predpovede bankrotu firmy. Na podniku v úpadku a porovnateľnom prosperujúcom podniku sú aplikované elementárne metódy finančnej analýzy a vybrané predikčné modely. Cieľom práce je porovnať vypovedaciu schopnosť a predikčné vlastnosti jednotlivých metód predpovede.
Vedoucí práce: Lucien Strnad
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses