Vývoj a současné aktivity peruánské Světlé stezky - Ulrichová, Anna; Kochan, Jan, 1977-; Jeníčková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této práce je podat čtenáři přehled o minulosti a současnosti Světlé stezky a jejím vlivu na vývoj Peru. Práce pojednává o ideologii Světlé stezky, vytyčuje nejdůležitější mezníky v její historii a důraz je kladen na její nedávnou minulost a současnost. Poslední kapitola se zabývá postojem peruánských vlád ke Světlé stezce.
Vedoucí práce: Jan Kochan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; maoismus; Peru; bakalářské práce; Maoism; Peru; bachelor's theses