Finanční analýza - AC Sparta Praha a.s. - Postl, Pavel (2010)
Tato bakalářská práce analyzuje a hodnotí finanční situaci českého fotbalového klubu AC Sparta Praha fotbal, a.s. Použity jsou klasické metody finanční analýzy, přičemž jsou zohledněna specifika tohoto podnikatelského prostředí. Značná pozornost je pak věnována srovnání s českými i zahraničními fotbalovými kluby.