Finanční analýza - AC Sparta Praha a.s. - Postl, Pavel; Eysseltová, Sylvie; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Tato bakalářská práce analyzuje a hodnotí finanční situaci českého fotbalového klubu AC Sparta Praha fotbal, a.s. Použity jsou klasické metody finanční analýzy, přičemž jsou zohledněna specifika tohoto podnikatelského prostředí. Značná pozornost je pak věnována srovnání s českými i zahraničními fotbalovými kluby.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses