Analýza veřejných a soukromých výdajů na zdravotnictví v ČR v letech 1995 - 2008 - Branná, Dorota (2010)
Práce se zabývá analýzou veřejných a soukromých výdajů na zdravotnictví v ČR v letech 1995 - 2008.Výdaje na zdravotnictví (veřejné i soukromé) jsou analyzovány z hlediska způsobu financování a podle druhu zdravotní péče. Hlavním cílem práce je zhodnotit vliv čistých příjmů a rozdělení podle sociálních skupin (zaměstnanci, osoby samostatně výdělečně činné a důchodci) na soukromé výdaje na zdravotnictví.