Analýza veřejných a soukromých výdajů na zdravotnictví v ČR v letech 1995 - 2008 - Branná, Dorota; Maaytová, Alena; Láchová, Lenka, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá analýzou veřejných a soukromých výdajů na zdravotnictví v ČR v letech 1995 - 2008.Výdaje na zdravotnictví (veřejné i soukromé) jsou analyzovány z hlediska způsobu financování a podle druhu zdravotní péče. Hlavním cílem práce je zhodnotit vliv čistých příjmů a rozdělení podle sociálních skupin (zaměstnanci, osoby samostatně výdělečně činné a důchodci) na soukromé výdaje na zdravotnictví.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; zdravotnictví; zdraví; sociální skupiny; zdravotní péče; bakalářské práce; health service; health; social groups; health care; bachelor's theses