Vzdělávání zaměstnanců obchodního oddělení v nadnárodní společnosti - Černý, Lukáš (2010)
Teoretická část diplomové práce rekapituluje aktuální obecně přijímáné teorie týkající se podnikového vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů v organizaci. Praktická část představuje předmět podnikání a organizační strukturu vybrané nadnárodní společnosti a analyzuje současnou podobu jejího vzdělávacího programu a personální práce. Na základě provedené analýzy jsou navrhnuta opatření, která by měla vést ke zvýšení efektivity řízení lidských zdrojů ve společnosti.