Vzdělávání zaměstnanců obchodního oddělení v nadnárodní společnosti - Černý, Lukáš; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Turnerová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Teoretická část diplomové práce rekapituluje aktuální obecně přijímáné teorie týkající se podnikového vzdělávání a rozvoje lidských zdrojů v organizaci. Praktická část představuje předmět podnikání a organizační strukturu vybrané nadnárodní společnosti a analyzuje současnou podobu jejího vzdělávacího programu a personální práce. Na základě provedené analýzy jsou navrhnuta opatření, která by měla vést ke zvýšení efektivity řízení lidských zdrojů ve společnosti.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; vzdělávání zaměstnanců; diplomové práce; employee training and education; master's theses