Analýza hospodaření Národního divadla Praha - Zelený, Michal; Slintáková, Barbora; Blažek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Práce se zabývá financováním kultury z veřejných zdrojů, kterou reprezentuje oblast divadla. Na příkladě Národního divadla Praha je vysvětlen vztah státu k této kulturní instituci a na vybraných ukazatelích je hodnocena za určité období činnost této instituce, která každoročně získává ze strany státu prostřednictvím Ministerstva kultury České republiky značnou část veřejných prostředků.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses