Analýza salda důchodového pojištění v ČR od roku 1993 - Švácha, Jan; Slintáková, Barbora; Roženský, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou systému důchodového pojištění, konkrétně příčinami jeho každoročních přebytků či deficitů od počátku existence pojistného, tedy od roku 1993. Kromě identifikace a charakteristiky těchto příčin hledá odpověď na otázku týkající se jejich kvantifikace, nebo-li jakou měrou se tyto faktory podílely na výsledcích hospodaření systému důchodového pojištění v jednotlivých letech.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses