Finanční analýza Mondi Bags Štětí a.s. - Hrstka, Jan (2010)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Mondi Bags Štětí a.s. za roky 2003 - 2008. Práce je rozdělena do dvou částí - na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje popis základních metod finanční analýzy. V praktické části jsou tyto metody aplikovány a jejich výsledky také následně interpretovány a okomentovány. Na konci práce je uvedeno srovnání s výsledky dosahovanými v českém papírenském průmyslu.