Finanční analýza Mondi Bags Štětí a.s. - Hrstka, Jan; Luzanová, Marianna; Sieber, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti Mondi Bags Štětí a.s. za roky 2003 - 2008. Práce je rozdělena do dvou částí - na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje popis základních metod finanční analýzy. V praktické části jsou tyto metody aplikovány a jejich výsledky také následně interpretovány a okomentovány. Na konci práce je uvedeno srovnání s výsledky dosahovanými v českém papírenském průmyslu.
Vedoucí práce: Marianna Luzanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses