Letecká přeprava nebezpečného zboží - Kocián, Marek; Novák, Radek, 1960-; Smolková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Diplomová práce se zabývá problematikou letecké přepravy nebezpečného zboží. Úvodní část práce charakterizuje leteckou nákladní dopravu a její charakteristiky, mezinárodní organizace v letecké dopravě a mezinárodní dohody a procedury. V teoretické části se zaměřuji na analýzu letecké přepravy podle manuálu IATA Dangerous Goods regulations pro nebezpečné zboží. V praktické části má tato diplomová práce za cíl představit přepravu nebezpečného zboží ve specifických podmínkách společnosti DHL Express.
Vedoucí práce: Radek Novák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses