Minimální mzda v České republice a v Evropské unii. - Dvořáková, Veronika; Pavelka, Tomáš, 1975-; Sirůček, Pavel, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce je srovnat způsob uplatňování minimální mzdy a její výši v České republice a v zemích Evropské unie. Dále analyzovat souvislosti mezi minimální mzdou a životním minimem a v závěru potom vliv minimální mzdy na nezaměstnanost.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; nezaměstnanost; životní minimum; bakalářské práce; unemployment; living minimum wage; bachelor's theses