Finanční analýza společnosti - Labonek, Matěj (2010)
Cílem práce je pomocí nástrojů finanční analýzi zhodnotit finanční stav společnosti Metrostav a.s. Práce má dvě části. Metodologickou a aplikační. V nich se budou rozebírat jednotlivé dosažené výsledky, porovnat je mezi sebou nejen ve struktuře, ale i v čase. Závěrem práce je celkové zhodnocení stavu společnosti a navržení kroků, který by tento stav do budoucna zlepšily.