Finanční analýza společnosti - Labonek, Matěj; Cimický, Jan; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem práce je pomocí nástrojů finanční analýzi zhodnotit finanční stav společnosti Metrostav a.s. Práce má dvě části. Metodologickou a aplikační. V nich se budou rozebírat jednotlivé dosažené výsledky, porovnat je mezi sebou nejen ve struktuře, ale i v čase. Závěrem práce je celkové zhodnocení stavu společnosti a navržení kroků, který by tento stav do budoucna zlepšily.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses