Investičná gramotnosť českých a slovenských študentov - Kuchár, Róbert; Sieber, Martina; Luzanová, Marianna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cieľom bolo hodnotiť finančnú gramotnosť mladých vysokoškolsky vzdelávajúcich sa ľudí. Zvolil som si metódou dotazníka s výberovými a otvorenými otázkami a testom finančnej (investičnej) gramotnosti v ktorom bolo 10 otázok, ktoré som následne vyhodnotil a porovnával troma možnými kombináciami. Záver obsahuje zhodnotenie a porovnanie finančnej gramotnosti študentov so študentkami na rôznych českých a slovenských školách.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses