Podnikatelský plán - Kupryienka, Iryna; Krause, Josef, 1978-; Eisler, Jan, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cílem této práce bylo vytvořit podnikatelský plán pro nově vznikající firmu poskytující služby v oblasti informačních technologií a ověřit, zda je tento projekt životaschopný a dostatečně motivující pro zahájení podnikání. V teoretické části se zaměřím na důležité aspekty a metody vytváření podnikatelského plánu. Větší pozornost je věnována strategii podniku, strategickému marketingovému plánování a finančnímu plánování. Praktickou část tvoří konkrétní podnikatelský plán společnosti, která se bude zabývat poradenstvím, konzultační činností, technickou podporou a správou open source systémů.
Vedoucí práce: Josef Krause
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; podnikání; bakalářské práce; business; bachelor's theses