Postavení Latinské Ameriky ve světové ekonomice - Mynářová, Barbora; Jiránková, Martina, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Práce charakterizuje současný stav ekonomik latinskoamerických zemí a postavení celého regionu ve světové ekonomice. První kapitola je zaměřena na stručný geografický a demografický popis regionu a na vývoj latinskoamerického hospodářství. Druhá kapitola se zabývá hlavními integračními seskupeními Latinské Ameriky,jejich vývojem a vnějšími vztahy. Ve třetí kapitole je popsán zahraniční obchod a přímé zahraniční investice regionu.
Vedoucí práce: Martina Jiránková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Latinská Amerika; zahraniční obchod; bakalářské práce; Latin America; foreign trade; bachelor's theses