Finanční analýza SK Slavia Praha - fotbal a.s. - Beneš, Ondřej (2011)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza fotbalového klubu SK Slavia Praha -- fotbal a.s. V práci jsou použity běžně aplikované metody finanční analýzy pro posouzení výkonnosti podniku a výsledky jsou porovnány s dalšími kluby. Vzhledem k celkově špatné ekonomické situaci fotbalového prostředí považuji za přínos alespoň částečné osvětlení příčin neustálého zadlužování českých klubů.