Finanční analýza SK Slavia Praha - fotbal a.s. - Beneš, Ondřej; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je finanční analýza fotbalového klubu SK Slavia Praha -- fotbal a.s. V práci jsou použity běžně aplikované metody finanční analýzy pro posouzení výkonnosti podniku a výsledky jsou porovnány s dalšími kluby. Vzhledem k celkově špatné ekonomické situaci fotbalového prostředí považuji za přínos alespoň částečné osvětlení příčin neustálého zadlužování českých klubů.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses