Finanční analýza společnosti Baťa a.s. - Opavský, Tomáš; Sieber, Martina; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce hodnotí finanční zdraví společnosti Baťa, a.s. v letech 2005-2009. Teoretická část popisuje použitou metodiku finanční analýzy, seznamuje nás s funkcemi finanční analýzy a s postupem při konstrukci a vyhodnocení jejích jednotlivých nástrojů (analýza absolutních, rozdílových a poměrových ukazatelů, bonitní a bankrotní modely, DuPontova analýza, ekonomická přidaná hodnota). Praktická část je poté věnována aplikaci těchto nástrojů na společnost Baťa, a.s.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses