Současné ekonomické vztahy USA a Číny - Nguyenová, Ngoc Anh; Hnát, Pavel, 1981-; Zapletal, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce pojednává o ekonomických vztazích mezi USA a Čínou. Důraz je kladen na obchodní vztahy mezi oběma zeměmi. V poslední časti práce jsou kapitálové vazby mezi oběma zeměmi. Hlavně je řeše státní dluh ze strany USA a devizové rezervy ze strany Číny.
Vedoucí práce: Pavel Hnát
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses