Finančná analýza - Vansa, Miroslav; Mikan, Pavel, 1963-; Vávrová, Hana, 1970-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Cieľom tejto práce je vypracovať komplexnú finančnú analýzu akciovej spoločnosti Metrostav a správne interpretovať zistené výsledky. Moja práca je rozdelená do piatich základných častí. Prvá časť je úvodná, kde vysvetlím význam finančnej analýzy a ciele mojej práce. Časť druhá je teoretická, kde rozoberám jednotlivé časti finančnej analýzy, jej základné metódy ako horizontálny a vertikálny rozbor absolútnych vstupných dát, analýzu pomerových ukazovateľov, bilančné pravidlá, pyramídové rozklady a iné. V tretej praktickej časti podám bližšie informácie o analyzovanej spoločnosti, jej popis a vlastnícku štruktúru. Nasledovať bude hlavná časť mojej práce, a to samotné vypracovanie finančnej analýzy spoločnosti. Štvrtá časť je záverečná a vyhodnocujem v nej zistené výsledky. V poslednej časti uvádzam zdroje informácií.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses