Finanční analýza Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s. - Tomandl, Jan (2011)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s. V teoretické části práce jsou definovány metody použité při finanční analýze. V praktické části, jsou tyto metody názorně aplikovány při rozboru finanční situace námi zvoleného podniku. Součástí práce je i porovnání pozice společnosti ve vztahu k vývoji odvětví v němž podniká.