Finanční analýza Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s. - Tomandl, Jan; Sieber, Martina; Tondlová, Markéta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s. V teoretické části práce jsou definovány metody použité při finanční analýze. V praktické části, jsou tyto metody názorně aplikovány při rozboru finanční situace námi zvoleného podniku. Součástí práce je i porovnání pozice společnosti ve vztahu k vývoji odvětví v němž podniká.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; stavebnictví; finanční analýza; bakalářské práce; construction industry; financial analysis; bachelor's theses