Podnikatelský plán rozšíření wellness poradny - Ondráčková, Pavlína (2010)
Podnikatelský projekt se zabývá wellness poradenstvím a jeho expanzí za hranice Prahy. Dosud poradna Santé de fer funguje pouze v Praze a díky franchisingu se rozšiřuje i do Hradce Králové a Jičína, kde budou zřízeny další dvě pobočky. Tato práce zhodnocuje projekt na základě výkazů a ukazatele ROE. Dle analýzy podnikového okolí a z vypočtených prognoz má podnikatelský záměr velký potenciál růstu.