Podnikatelský plán rozšíření wellness poradny - Ondráčková, Pavlína; Neumaierová, Inka, 1960-; Tadevosyanová, Luiza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Podnikatelský projekt se zabývá wellness poradenstvím a jeho expanzí za hranice Prahy. Dosud poradna Santé de fer funguje pouze v Praze a díky franchisingu se rozšiřuje i do Hradce Králové a Jičína, kde budou zřízeny další dvě pobočky. Tato práce zhodnocuje projekt na základě výkazů a ukazatele ROE. Dle analýzy podnikového okolí a z vypočtených prognoz má podnikatelský záměr velký potenciál růstu.
Vedoucí práce: Inka Neumaierová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; wellness; bakalářské práce; wellness; bachelor's theses