Srovnání cestovního pojištění nabízeného komerčními pojišťovnami v České republice - Plisková, Michaela; Petrů, Zdenka, 1953-; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce je analýzou cestovního pojištění nabízeného na českém thru. K analýze byly vybrány tři pojišťovny, a to Česká pojišťovna, Generali a Kooperativa. V první kapitole je přiblížena oblast cestovního pojištění, především pojištění a služeb, které obsahuje. Ve druhé části bakalářské práce je uvedena analýza pojištění a služeb cestovních pojištění jednotlivých pojišťoven. Zde je zkoumán především obsah pojistných podmínek. Závěr druhé části bakalářské práce je věnován tezi, zda je pro klienta dostačující vybírat cestovní pojištění podle parametrů jako je cena či limit pojistného plnění, nebo zda je pro klienta klíčové zanalyzovat pojistné podmínky každého cestovního pojištění.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; úrazové pojištění; komerční pojišťovny; bakalářské práce; accident insurance; commercial insurance companies; bachelor's theses