Obchodování na komoditních burzách - Coufalík, Jan; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Kouba, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této bakalářské práce je popsat, analyzovat a specifikovat způsob komoditního obchodování. Klíčová část se vztahuje k predikci tržního vývoje a určení nejlepších momentů pro nákup a prodej komoditních futures kontraktů. Práce se také zabývá současným vývojem objemu a struktury komoditních derivátů na světových burzách, rysy futures kontraktů a komoditních burz. K práci jsou přiloženy grafy zobrazující nejčastěji obchodované formace a indikátory v rámci technické analýzy.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses