Možnosti čerpání dotací na opravy kulturních památek v České republice - Feistová, Monika (2010)
Bakalářská práce se zabývá tématem získání peněz na opravu kulturních památek v České republice. Práce je složena z pěti kapitol. Úvodní kapitola definuje základní pojmy. Následující tři kapitoly se věnují konkrétním možnostem získání finančních prostředků na opravy. Nejprve z národních fondů, poté z fondů Evropské unie a z mezinárodních organizací. Poslední kapitola je zaměřena na konkrétní aplikaci získaných informací.