Možnosti čerpání dotací na opravy kulturních památek v České republice - Feistová, Monika; Netková, Jarmila; Váňa, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Bakalářská práce se zabývá tématem získání peněz na opravu kulturních památek v České republice. Práce je složena z pěti kapitol. Úvodní kapitola definuje základní pojmy. Následující tři kapitoly se věnují konkrétním možnostem získání finančních prostředků na opravy. Nejprve z národních fondů, poté z fondů Evropské unie a z mezinárodních organizací. Poslední kapitola je zaměřena na konkrétní aplikaci získaných informací.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses