Vliv globální ekonomické krize na proces měnové integrace v Evropě - Kosek, Martin; Čajka, Radek, 1983-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Tato práce pojednává o dopadu hospodářské krize v roce 2008 na státy, které již členy eurozóny jsou nebo o členství usilují. Práce je rozdělena do 4 kapitol, kdy se první dvě zabývají ekonomickým dopadem krize na vybrané státy Evropské unie, jež byly zasaženy recesí nejvíce. Ve druhé části je kladen větší důraz na procesy, které hospodářská krize v rámci EU rozpoutala a ukázala na mnoho nedostatků, které otřásají základy tohoto ambiciózního sjednocování.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; hospodářská krize; měnová integrace; bakalářské práce; economic crises; monetary integration; bachelor's theses