Institucionální podpora exportu v ČR - Krajčová, Monika (2010)
Cílem této práce je přiblížit a zmapovat systém institucí zajišťujících export v ČR a nasměrovat české exportéry na příslušné organizace. Snažím se shrnout nejdůležitější informace o hlavních institucích a jejich možnostech pomoci. Práce začíná obecnou charakteristikou proexportní politiky a exportních strategií. V následujících kapitolách jsou popsány hlavní instuce, které export v ČR podporují a jejich možný budoucí vývoj.