Institucionální podpora exportu v ČR - Krajčová, Monika; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Gajdušková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Cílem této práce je přiblížit a zmapovat systém institucí zajišťujících export v ČR a nasměrovat české exportéry na příslušné organizace. Snažím se shrnout nejdůležitější informace o hlavních institucích a jejich možnostech pomoci. Práce začíná obecnou charakteristikou proexportní politiky a exportních strategií. V následujících kapitolách jsou popsány hlavní instuce, které export v ČR podporují a jejich možný budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Emílie Kalínská
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses