Networking a jeho využití v mezinárodním obchodě - Nejedlá, Iveta (2010)
Primárním cílem mé bakalářské práce na téma "Networking a jeho využití v mezinárodním obchodě" je charakterizovat hlavní funkci networkingu a popsat správný postup při práci s tímto nástrojem, aby dosažený výsledek byl co nejefektivnější. První kapitola se zabývá obecným pojetím networkingu a jeho využitím. Ve druhé a třetí části jsou definovány dva základní druhy networkingu, tedy personal social networking a business social networking, přičemž jsou zde popsána základní pravidla business etikety ve vybraných makroregionech. Poslední část je zaměřena na srovnání obou druhů networkingu a objasnění jejich rozdílných vlastností.