Networking a jeho využití v mezinárodním obchodě - Nejedlá, Iveta; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2010)
Primárním cílem mé bakalářské práce na téma "Networking a jeho využití v mezinárodním obchodě" je charakterizovat hlavní funkci networkingu a popsat správný postup při práci s tímto nástrojem, aby dosažený výsledek byl co nejefektivnější. První kapitola se zabývá obecným pojetím networkingu a jeho využitím. Ve druhé a třetí části jsou definovány dva základní druhy networkingu, tedy personal social networking a business social networking, přičemž jsou zde popsána základní pravidla business etikety ve vybraných makroregionech. Poslední část je zaměřena na srovnání obou druhů networkingu a objasnění jejich rozdílných vlastností.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses